Laden...

Welkom bij:

Schilders en Onderhoudsbedrijf
Martens
Contact

Projecten

Wij laten u graag een aantal van onze projecten zien!

Impressie

Schilderwerk

Behangen

Timmerwerk

VVE ‘Hoog en Droog’

Niet alleen de prijs maar ook een duidelijke, goed gespecificeerde offerte en 5 jaar garantie was voor de VVE Hoog & Droog aanleiding het totale schilderwerk van 18 woningen uit te besteden aan Schilders- en Onderhoudsbedrijf Martens te Zoetermeer.

In de maanden juli en augustus 2009 zijn deze werkzaamheden dan ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. In het bijzonder de flexibele houding ten aanzien van meerwerk en bijkomende klussen (reinigen en repareren dakgoten, onvoorzien houtrot, vervangen glaslatten) zijn op een prima wijze door de heer Martens en zijn collega’s uitgevoerd.

Als VVE heb je te maken met een beperkt en vastomlijnd budget. Je moet dus kunnen vertrouwen op vakmanschap en een brede inzetbaarheid zonder dat de kosten het budget overschrijden. Schilders- en Onderhoudsbedrijf Martens heeft hier op zeer professionele wijze invulling aan gegeven en heeft door haar goede adviezen ons structurele oplossingen kunnen bieden ten aanzien van het meerjarig onderhoud.

Communicatie was hierin het sleutelwoord. Door altijd aanspreekbaar te zijn en regelmatig tussentijds een evaluatie te verzorgen, heeft de heer Martens er voor gezorgd dat wij niet voor verrassingen kwamen te staan en er ruimte was voor overleg. Het resultaat is dat niet alleen de bewoners zeer content zijn met het opgeleverde schilderswerk, maar ook het  bestuur van de VVE  tevreden is omdat de kosten van alle extra werkzaamheden ruimschoots binnen het budget zijn gebleven. Kortom, met dank aan de Firma Martens kan het schilderwerk van de VVE Hoog & Droog er weer minimaal 5 zomers en winters tegenaan!