Waarom onderhoud

Vijf redenen om juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren

1. Uw huis behoudt z’n waarde.

Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Profiteer van het lage btw-tarief van 9%.

Voor schilderwerk van woningen ouder dan 2 jaar wordt slechts 9% btw in rekening gebracht over het materiaal en het arbeidsloon (kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst)

3. Uw huis milieuvriendelijk behouden.

Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die ‘vervliegen’ nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar… er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen. (kijk voor meer informatie op de website van Sikkens en Sigma).

4. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten.

Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meerjarensafspraak met ons te maken. Dat is een afspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamhden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons bedrijf. Hiermee beheerst u de kosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt, u veel tijd en kosten.

5. Kan het hele jaar.

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk beïnvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.

Voor een test die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren gaat u naar de test.